Lloyds Banking Group планира да съкрати работни места в управлението

...
Lloyds Banking Group планира да съкрати работни места в управлението
Коментари Харесай

Lloyds Bank освобождава персонала от риск, след като ръководителите се оплакват, че са „блокер“

Lloyds Banking Group възнамерява да редуцира работни места в ръководството на риска, откакто вътрешен обзор откри, че функционалността е „ блокер на нашата стратегическа промяна “.

Преструктурирането беше разказано в записка предишния месец от основния шеф по риска на Lloyds Стивън Шели, който сподели, че две трети от ръководителите имат вяра, че ръководството на риска блокира напредъка, до момента в който „ по-малко от половината ни работна мощ има вяра в интелигентното вдишване на риск се предизвиква “.

Кредиторът „ пренастройваше нашия метод към риска и контрола “, сподели Шели в бележката, забелязана от Financial Times, добавяйки, че „ първичният фокус е върху нефинансовите опасности “. Нов модел би разрешил на Lloyds да се „ движи с по-голямо движение “ с по-ясни функции и отговорности, сподели той.

Марк Браун, общоприет секретар на самостоятелния профсъюз BTU, сподели, че Lloyds наподобява „ изхвърля бебето на открито “ с водата за баня ” тъкмо когато заемодателят беше подложен на инспекция като част от следствие в цялостен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР