Лиз Тръс си помисли Защо аз? Защо сега?“ когато кралица

...
Лиз Тръс си помисли Защо аз? Защо сега?“ когато кралица
Коментари Харесай

Лиз Тръс си помисли „Защо аз? Защо сега?`, когато кралицата почина на втория си ден, откакто беше министър-председател

Лиз Тръс си намерения „ Защо аз? Защо в този момент? “ когато кралица Елизабет умря на втория си ден като министър-председател.

Бившата премиерка, която устоя единствено 49 дни на поста след срутва на стопанската система, призна, че това е отвън нейната „ зона на комфорт “ и че други министър-председатели „ може би са били по-подходящи да отбележат този исторически миг с извисяваща се реторика и държавнически дух “.

Само дни откакто стана министър-председател, госпожа Тръс отдаде респект на кралицата, откакто тя умря на 96-годишна възраст на стълбите на Даунинг Стрийт, наричайки я „ персонално ентусиазъм за мен и доста британци “. Г-жа Тръс в този момент за първи път разкри детайлности за значимия интервал в новата си книга „ Десет години за избавяне на Запада “, фрагмент от която е отпечатан в „ Дейли Мейл “.

Бившата тори Лидерът сподели, че „ първата същинска индикация “, която е имала, че кралицата е покрай гибелта, е била в нощта против сряда, 7 септември 2022 година, денят откакто тя е станала министър-предсе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР