Лийдс ще стане първият британски град, превзет от немъртви, ако

...
Лийдс ще стане първият британски град, превзет от немъртви, ако
Коментари Харесай

Начало на зомби апокалипсис? „800 хиляди мъртви ще нахлуят в град

Лийдс ще стане първият английски град, високомерен от немъртви, в случай че хората се изправят пред отблъскващ зомби апокалипсис.  

Потенциалните 811 422 заровени мъртви в Лийдс го трансформират в най-смъртоносния град във Англия, в случай че зомбитата се появят от земята и завладяват страната по време на апокалипсис, пише Daily Star.

Градът, ситуиран в Западен Йоркшир, има толкоз доста гробища и гробове по отношение на популацията си, че ще докара до хиляди зомбита. Лийдс ще бъде първият град, който ще бъде " хванат " от ходещите мъртви. Изследователите откриха, че има 149 гробища, един от най-високите цифри в Обединеното кралство, и може да създаде към 811 422 зомбита.

Островите Скили, край крайбрежията на Корнуол, ще се трансфорат в най-сигурното леговище на Обединеното кралство, единствено с 98 зомбита, раждащи се в седем гробища. Тази информация оповестиха анализатори от букмейкърския уебсайт Rant Casino.

Експертите желаеха да схванат кои градове ще пострадат най-вече, в случай че Англия бъде нападната от войска на зомбита, сходна на тази в известния ефирен сериал The Last of Us с присъединяване на Педро Паскал. Те проучиха общия брой гробища в 363 града в Обединеното кралство и ги съпоставиха с гъстотата на популацията и гъстотата на гробищата, с цел да дефинират какъв брой зомбита ще бродят по улиците.
 Зомбита, зомби апокалипсис, мъртви хора, ходещи мъртви, зомбита в гората, заровени в гробище, английски градове, края на света, Зомбита в известния ефирен сериал " The Last of Us "  Снимка: HBO
" Бяхме шокирани от резултатите. Ако желаете да преживеете апокалипсиса, съветваме да се уверите, че не живеете във или покрай град с доста гробища ", сподели говорителката Лора О`Брайън.

Второто най-опасно място е Манчестър, където са открити 769 911 зомбита в 36 гробища, третият е Ливърпул с 469 768 зомбита в 63 гробища.

Най-безопасното място в континенталната част на Обединеното кралство е Стивънидж в Хартфордшир, единствено с четири гробища и единствено 241 предстоящи зомбита.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР