Лияна избра да се раздели с музикалната сцена, за да

...
Лияна избра да се раздели с музикалната сцена, за да
Коментари Харесай

Лияна смени Цецо Харема с богат адвокат

Лияна избра да се раздели с музикалната сцена, с цел да се отдаде на безкрайни пътувания по екзотични места. Профилите й в обществените мрежи изобилстват от фотоси от пътешествия до близки и далечни дестинации. Последните й към този момент снимки са от италиански курорт, седмица преди този момент – от Мюнхен, а две седмици по-рано демонстрира секси пози от Коледен базар във Виена.

Преди това спирката е Абу Даби, има фрагменти и от далечна Бора Бора. Общо взето по този начин се разпределят последните шест месеца от годината за хубавицата. Но кой е индивидът, с който разпуска по този начин нехайно, остава надалеч от хорското любознание.

След последната си бурна връзка под светлините на прожекторите с младия предприемач, прочут с прякора Цецо Харема, Лияна спря да приказва за персоналния си живот. Преди това двамата споделяха възприятията си в продължение на две години и даже стигнаха до годеж и възнамеряваха морска женитба.

Новият мъж до Лияна е 47-годишен правист, който произлиза от много заможно семейство и очевидно разполага с задоволително свободно време, с цел да пътува с фолк дивата по света.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР