Ливърпул се нуждае от чудеса, за да преодолее кризата с

...
Ливърпул се нуждае от чудеса, за да преодолее кризата с
Коментари Харесай

Кризата с контузии в Ливърпул се разраства, Клоп се надява на чудеса

Ливърпул се нуждае от чудеса, с цел да преодолее рецесията с контузени футболисти преди семейството на Саутхемптън от петия кръг на „ ФА Къп “ в сряда вечер. Това сподели мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп, откакто стана ясно, че и холандският полузащитник Райън Гравенберх влиза в лазарета на „ алените “. Под въпрос за дуела на „ Анфийлд “ до последно ще бъдат Мохамед Салах, Дарвин Нунес и Доминик Собослай, които упражняват, само че не са в оптимално физическо положение.

Твърди навън за мача, с изключение на 21-годишния нидерланец Гравенберх, са Алисон, Трент Алекзандър-Арнолд, Жоел Матип, Тиаго Алкантара, Къртис Джоунс, Стефан Байетич и Диого Жота.

„ Не бих споделил, че има някакви съществени усъвършенствания “, показа Клоп по отношение на листата с контузените играчи.

„ Райън не е разполагаем. Можеше да бъде и по-лошо, само че и в този момент не е добре (състоянието му). Ще пропусне този и идващия мач. За някои от другите контузени имаме потребност да се случат чудеса. Не желая да ги отчислявам от сметките за прекомерно дълго време “, добави немският експерт.

Преди дни Ливърпул победи трагично след продължения Челси във финала за Купата на Лигата (Карабао Къп) и завоюва първия си трофей за сезона. „ Червените “ се надяват на мощен край на последната акция на Клоп отпред на отбора.

Освен за ФА Къп, Ливърпул е в битката за Лига Европа и купата в Премиърлийг, където след 26 изиграни кръга е водач с 60 точки на сметката си, с една повече от втория Манчестър Сити и две от Арсенал.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР