Ливърпул победи Нюкасъл с 4:2 в първия мач за 2024

...
Ливърпул победи Нюкасъл с 4:2 в първия мач за 2024
Коментари Харесай

Съсипаха от критики Диого Жота заради втората дузпа за Ливърпул

Ливърпул победи Нюкасъл с 4:2 в първия мач за 2024 година във Висшата лига. " Червените " стигнаха до триумфа след две дузпи, като вторият углавен удар породи съществени полемики и обвинявания към Диого Жота, че е симулирал. 

Португалецът, който влезе като запаса и способства за два от головете на своите, излезе самичък против вратаря Мартин Дубравка, отстрани го, а по-късно падна на тревата. 

Мнозина настояват, че Жота е могъл да вкара топката в опразнената врата, вместо да се свлече, а други са на мнение, че нападателят е симулирал и контакт сред него и Дубравка няма. 

Легендата на Нюкасъл Алън Шиърър атакува португалеца, като съобщи, че държанието му е било " ш*бано ".  “Каква велика симулация е това ”, написа в обществените мрежи той. 

Мениджърът на " свраките " Еди Хау съобщи, че дузпа няма. 

“Да предпочетеш да паднеш за дузпа, вместо да продължиш и да вкараш топката в празната врата! Вече съм виждал всичко! ”, разяснява различен популярен британски голмайстор Йън Райт. 

Дори някогашният капитан на Ливърпул Джейми Карагър беше покъртен от държанието на Жота. " Защо просто не я вкара!!! ". 

Мнението си по тематиката изрази и Джон Тери.  “Как, за Бога, това е дузпа ”? Шокираща симулация! Най-лошото е, че ВАР я удостовери ”. 

Ситуацията с Диого Жота може да видите в прикаченото видео и сами да прецените дали симулира или не. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР