Ливърпул победи Лестър с 2:1 и продължи възходящото си представяне

...
Ливърпул победи Лестър с 2:1 и продължи възходящото си представяне
Коментари Харесай

Ливърпул обърна Лестър след два автогола

Ливърпул победи Лестър с 2:1 и продължи възходящото си показване във Висшата лига. Успехът е четвърти подред за алените в елита.

С трите точки отборът на Юрген Клоп събра 25 и се изкачи на шесто място. Четвъртият е с 30 точки, само че и мач повече. Лестър остава със 17 точки, на четири точки от зоната на изпадащите.

Лисиците обаче направиха мощен мач на „ Анфийлд “ и сигурно ще съжаляват за загубата. Тимът нам Брендън Роджърс откри още в четвъртата минута посредством Дюсбъри-Хол. Това беше седми гол, позволен от Ливърпул в първите пет минути на мачовете през 2022 година, което е подравнен връх.

Червените натиснаха, само че Дарвин Нуньес още веднъж се отличи със серия пропуски. Неговото неумение обаче беше обезщетено от Вут Фаес. Той си вкара два автогола – в 38 и 45-ата минута. Преди него единствено – Джейми Карагър, Майкъл Проктър и Джонатан Уолтърс.

В различен мач през днешния ден Брентфорд победи Уест Хем с 2:0. Загубата е пета подред за чуковете, които остават с 14 точки – една над зоната на изпадащите. Брентфорд е девети с 23 точки. Айвън Тоуни откри с 12-я си гол за сезона, който е и 20-и за него през календарната година. Тоуни асистира и за второто попадение, дело на ДаСилва. В края на мача обаче Тоуни напусна с контузия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР