Ливърпул не е спрял с търсенето на наследник на Юрген

...
Ливърпул не е спрял с търсенето на наследник на Юрген
Коментари Харесай

Греда за Ливърпул: Фейенорд отряза английския гранд за Арне Слот

Ливърпул не е спрял с търсенето на правоприемник на Юрген Клоп. През последните няколко дни се разбра, че предовдителят на Фейенорд Арне Слот сега е отпред на листата на мърсисайдци. Английският гранд към този момент се е свързал с сътрудниците си в Нидерландия.
 Ас на Ливърпул: От тук нататък ни предстоят пет финала
Ас на Ливърпул: От тук нататък ни предстоят пет финала

Ето детайлности

" Червените " са изчакали да мине финала за Купата на страната, който отборът от Ротердам завоюва, и по-късно са почнали публични договаряния.

През последните месеци най-спряганите имена бяха тези на Шаби Алонсо или Рубен Аморим да наследят славния немец. Алонсо към този момент гласно отхвърли изказванията, че ще напусне Байер Леверкузен, а по всичко проличава, че договарянията с Аморим и Спортинг Лисабон са зациклили.

Първото предложение на Ливърпул за Слот обаче е било отхвърлено от Фейенорд, твърди The Athletic. Мърсисайдци са предложили 9 милиона евро за прекратяването на контракта на наставника. Нидерландците са решили, че тази сума не е задоволителна, с цел да го пуснат. Въпреки че договаря за Слот, Ливърпул продължава да разисква и други разновидности за предстоящ треньор.
 Ливърпул набеляза любопитно име за правоприемник на Клоп
Ливърпул набеляза любопитно име за правоприемник на Клоп

Ето детайлности

През предходната акция Слот изведе отбора от Ротердам до втора купа на Нидерландия за последните 20 години. Предишната година пък Фейенорд стигна до край в Лигата на конференциите, където загуби от Рома. Наставникът е отпред на Фейенорд от 2021 година Клубът няма предпочитание да се разделя с него, само че той е въодушевен от опцията да поеме Ливърпул.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР