Ливърпул и Манчестър Сити си сътрудничат в посока подобряване на

...
Ливърпул и Манчестър Сити си сътрудничат в посока подобряване на
Коментари Харесай

Ливърпул и Ман Сити ще си сътрудничат за подобряване на поведението на феновете си

Ливърпул и Манчестър Сити си сътрудничат в посока възстановяване на държанието на техните почитатели след случаите по-рано през сезона, а това е добър знак съгласно помощникът на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп – Пеп Линдерс.

По мениджъра на Сити Пеп Гуардиола бяха хвърляни монети, откакто той стачкува против анулиран гол при загубата с 0:1 от Ливърпул на „ Анфийлд “, а домакините по-късно пуснаха изказване, осъждащо обидните викания на стадиона.

„ Позитивно е това, че двата клуба си сътрудничат. Това е ясно обръщение. Работих седем години в португалския Порто, където съперничеството с Бенфика е на друго равнище “, сподели Линдерс, представен от организация „ Ройтерс “, преди утрешния конфликт с Манчестър Сити в шампионата за Купата на лигата в Англия.

„ Да играем против Манчестър Сити има сходна значимост, само че със съперничеството идва страстта и ние се нуждаем от такава страст от почитателите и играчите. Проблемът с страстта е, че би трябвало да има и почитание. Това не е проблем на избрани клубове, а проблем във футбола като цяло “, сподели още помощникът на Юрген Клоп отпред на Ливърпул.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР