Ливърпул бе поздравен от над 1000 ентусиазирани фенове, когато кацна

...
Ливърпул бе поздравен от над 1000 ентусиазирани фенове, когато кацна
Коментари Харесай

Над 1000 привърженици посрещнаха Ливърпул в Банкок

Ливърпул бе поздравен от над 1000 въодушевени почитатели, когато кацна в Банкок и мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп не съумя да издържи на изкушението и се пошегува с огромния противник Манчестър Юнайтед, питайки следното: „ Беше ли по този начин през вчерашния ден, когато Манчестър Юнайтед дойде? “. „ Червените “ акостираха в Тайланд 24 часа след „ алените дяволи “, като двата тима ще се изправят в контролна среща във вторник. Тимовете играят на стадион „ Раджамангала “ от 16:00 часа българско време, преди Ливърпул да се насочи към Сингапур, а Юнайтед към Австралия, продължавайки предсезонните си подготовки.

„ Никога не съм участвал на сходна конференция преди. Благодаря ви за в действителност топлото посрещане. Едва за повторно съм в Тайланд, първият беше за час по пътя към Сидни. Надявам се да получа повече време, което да прекарам в града “, стартира германецът, който бе съпроводен от капитана Джордан Хендерсън и Джеймс Милнър.

Запитан по отношение на това дали е убеден, че тимът му може да се бори за титли, той отвърна: „ Възможно най-уверен. Човек в никакъв случай не знае, само че през днешния ден видях на самолета състав, цялостен с качество. Винаги се нуждаеш от известна доза шанс, както всички знаем, в случай че искаш да спечелиш трофей. Но с цел да играеш добър сезон, на първо място се нуждаеш от неизменност – за това става въпрос и това ще опитаме да създадем “.

Трансферният прозорец за мърсисайдци е претрупан, като Дарвин Нунес, Фабио Карвальо и Калвин Рамзи бяха добавени към състава, от който си потеглиха Садио Мане, Дивок Ориги и Такуми Минамино. „ Нямам никакви подозрения по отношение на качествата на момчетата. Привлякохме нови играчи – да, загубихме няколко, само че взехме и нови, свежа кръв, което е доста потребно. Все още не е ясно кой-къде ще играе. Момчетата ще слагат останалите напрегнат, което е значимо “, добави още Клоп.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР