Лицето, което ми посегна, продължава да ме заплашва Актрисата Диана

...
Лицето, което ми посегна, продължава да ме заплашва Актрисата Диана
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Насилникът ми ме псуваше на майка и ме изрита в лицето със стабилен шут

Лицето, което ми посегна, продължава да ме заплашва
Актрисата Диана Димитрова с шокиращи елементи за фигурата на насилника си и случката през 2017 година, когато е станала жертва на побой. Знаете, актрисата разгласява фотоси на синините си преди към седмица в профила си във Facebook.

Вечерта, преди да я пребие насилникът ѝ е крещял по телефона със закани. „ Той ме ругаеше с обидни думи, свързани с произхода ми от село, заплашвайки ме, че ще ме пребие и ще ми съсипе кариерата! ”, сподели актрисата пред бТВ.

Побоят се е случил на идващия ден на снимачната площадка. Тя потегля след насилника си към гардеробната и там остават уединено.

„ Човекът, който ме преби, първо ме удари, подвигна ме на стената, след което аз се свлякох на пода и съборих закачалките. Погледнах го, не можех да допускам, че това е същия човек. После ме изрита с цялата мощ мъжка в лицето с мъжка обувка. Стабилен шут в лицето, блъсна вратата и продължи да ме псува ”, показа Диана.

След случката са пристигнали 3 сътрудници и са я намерили.  

„ Аз бях права и здрава и снимала сцена, след това не изглеждах по този начин ”. Актрисата съобщи, че двамата с сътрудника ѝ – принудител не са имали напрежение в връзките, били са близки, давайки да се разбере, че са били интимни. Имало е и още една опасност няколко дни по-късно, която е била пред сътрудници - артисти.  „ Трябваше да обсъдим позиция на камерата. Аз споделих, че ме болят зъбите и той сподели, че в случай че продължа да приказвам по този начин, ще го направи още един път ”.

„ Обвинях се, че казусът е в мен и желаех да знам за какво не си слушах интуицията ”, добави актрисата. Тя описа, че не е спала от 1 седмица и че най-тежко е било да изясни на майка си за какво тогава не е споделила. 

Сега насилникът ѝ продължава да я заплашва. 

„ Нямам право да кажа името поради досъдебно произвеждане, сподели актрисата, само че посочи, че юрист ѝ е Антон Станков - някогашен министър на правораздаването. Прокуратурата се самосезира по изказванията на актрисата.

„ Аз желаех да предизвиквам други дами да приказват. Лице съм на акция и постоянно в обществените мрежи съм казвала истината ”. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР