Лицето Христо Петров показва на младежта, че не е нужно

...
Лицето Христо Петров показва на младежта, че не е нужно
Коментари Харесай

Самозабравил се клоун! Ицо Хазарта умря! Вече има само Христо Петров, който развява средни пръсти из НС

Лицето Христо Петров демонстрира на младежта, че не е нужно да учиш, не е нужно да си културен, не е нужно даже да се държиш обикновено, с цел да бъдеш депутат и да решаваш ориста на цялостен един народ. Пълен позор е, че този човек е народен представител към този момент в трето Народно заседание.

Известен като Ицо Хазарта, той небрежно не помни за този си псевдоним и стартира да се показва като Христо Петров от „ Продължаваме промяната “. И до през днешния ден не стана ясно за какво песента на хората на Слави за Лена Бориславова е огромна засегнатост, само че междинният пръст на депутата Христо се подмина бързо.

Същият този човек никой не го хвали и се постанова самичък да се хвали какъв брой доста е направил за година и половина. Как е дарявал депутатската си заплата, въпреки да няма нито един документ за това.

Дори и да я е дарявал, скоро ще би трябвало да спре, тъй като към този момент това ще са единствените му приходи. „ Ъпсурт “ публично се разпадна след напускането на Буч и към този момент не съществува такава група. Ицо и Венци пробваха като дует, само че не се получава същото.

На Хазарта обаче не му пука, тъй като към този момент е политик. Депутат със приблизително обучение, който се цели в по-висши постове. Следва министър, след това за какво не и министър председател.

Досега сме нямали министър председател без висше обучение, само че за какво да не се прочуем и в тази област?! Дори Бойко Борисов е висшист, колкото и необичайно да е, само че Христо не е.

Огромни искания, че е интелигентен, занимателен, трудолюбив и какъв ли още не, а със приблизително обучение и неприлични жестове в Народното събрание. И този човек ли ще дефинира живота на народа ни?!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Христо Петров Ицо Хазарта
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР