Лицето често е първата част от тялото ни, която показва

...
Лицето често е първата част от тялото ни, която показва
Коментари Харесай

5 техники за стегната и сияйна кожа

Лицето постоянно е първата част от тялото ни, която демонстрира признаци на стареене, стрес и липса на съответна грижа. Ето за какво би трябвало да бъдете отдадени към поддържането на подобаваща рутинна грижа за лицето си.

Когато отделите време, с цел да се погрижите за кожата си, тя безспорно ще заблести от благодарност. Включването на разнообразни техники и разтривки в рутинната грижа за кожата на лицето е ефикасен метод за стимулиране на кръвообращението, стимулиране на производството на колаген и увеличение на здравословния искра. От потреблението на новаторски принадлежности до използване на почитаните във времето техники като Гуа Ша - пътят към сияйната кожа е на една ръка разстояние. Така че отделяйте няколко минути всеки ден за тези техники и скоро ще забележите трансформиращата мощ на масажа на лицето.
Лимфодренажен масаж
Лимфният дренажен масаж употребява леки, ритмични удари, с цел да усъвършенства потока на лимфата – течността, която води отпадъчните артикули надалеч от тъканите, засилвайки имунната система. Освен това оказва помощ за детоксикация на кожата, понижава подпухналостта и усъвършенства естествения й искра. С помощта на пръстите си нежно масажирайте лицето си с придвижвания надолу от центъра към страните.

 Добави изложение
Техника Гуа Ша
Гуа Ша е антична китайска техника, която включва изпозлването на плосък нефрит или камък от розов кварц върху кожата на лицето с придвижвания нагоре, с цел да отпуснете схванатите мускули и да насърчите дренажа на тъканите. Тази техника освен облекчава напрежението, само че също по този начин предизвиква обмяната на клетките и покачва цялостната разтегливост и сбитост на кожата. Включете тази техника в рутинната си грижа за лицето най-малко един път седмично, с цел да забележите усъвършенствания в блясъка и еластичността на кожата си.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР