Литовският фотограф Алберт Поцей си поставил любопитна задача: да заснеме

...
Литовският фотограф Алберт Поцей си поставил любопитна задача: да заснеме
Коментари Харесай

Уникален проект: Фотограф снима жените в пика на сексуалния оргазъм

Литовският фотограф Алберт Поцей си сложил любопитна задача: да снима лицата на девойките на върха на половото наслаждение - по време на оргазъм.

Този фотопроект стана за мен един тип предизвикателство: взех решение да уловя лицата на дамите по време на момента та висшето им физическо наслаждение. Не знам по какъв начин ми пристигна тази концепция, само че мечтаех за това. Всеки ден се събуждах и мислех, че би трябвало да го направя: да се опитам да проучвам женския оргазъм благодарение на фотоексперимент ", споделя Алберт.



" Започнах да пиша на всички девойки, които познавах. Отговорите бяха от два вида: " Нямам смелостта да направя това " или просто безмълвие. Е, мълчанието е най-очевидният и предстоящ отговор на такова предложение. По някакъв метод съумях да намеря 20 девойки, които по знамение се съгласиха да вземат участие в моя фотографски план. По време на процеса няколко модела се отхвърлиха, тъй като си помислили, че просто би трябвало да симулират оргазъм. А някои не можеха да се провиснал на снимачната площадка. В резултат на това останаха 15 дами ", споделя още фотографът.



" Всеки модел, който взе участие във фотопроекта, е изпитала същински оргазъм по време на фотосите. В някои случаи използвах таймлапс - фотосите се вършат автоматизирано всяка секунда, даже когато не съм покрай камерата. По този метод беше по-лесно за някои девойки да се провиснал. Други не се нуждаеха от това, тъй че множеството от фотосите аз направих персонално ", споделя Алберт.



" Най-вече не желаех планът ми да се окаже подправен и да наподобява като някакво факсимиле. Исках да уловя и запечатам същински усеща и страсти. Всеки човек е неповторим, а възприятията му са специфични, както и оргазмът му. Мисля, че хората ще гледат тези фотоси и ще се замислят за нещо значимо ", счита фотографът.

Превод и редакция: БЛИЦ


















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР