Литовските военноморски сили откриха човешки останки и още самолетни отломки

...
Литовските военноморски сили откриха човешки останки и още самолетни отломки
Коментари Харесай

Откриха човешки останки и още самолетни отломки в Балтийско море

Литовските военноморски сили откриха човешки остатъци и още самолетни парчета по време на тяхната интервенция по търсене на дребен частен аероплан, паднал в неделя в Балтийско море, съобщи Франс прес, като се базира на представител на военноморските сили, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Вчера 11 самолетни елементи бяха открити в морето, измежду които фрагменти от седалки и евентуално от багаж, като да вземем за пример обувки ", съобщи говорителката Лива Вейта. " Няколко елементи от тела също бяха открити ", добави тя и разясни, че те са били откарани на пристанището във Вентспилс и предадени на полицията, която стартира следствие.

Частният аероплан е транспортирал четирима души. Той е изхвърчал от Испания и е трябвало да кацне в Германия в неделя, само че траял да лети над Европа. Изтребители на четири страни го придружиха незабавно по пътя му в опит да влязат в контакт с екипажа. Накрая самолетът паднал в Балтийско море при към момента неизяснени условия. Лива Вейта сподели, че дрон е бил употребен, с цел да се открият допустимо най-точните координати на рухването на машината. Подводни роботи също са били употребявани в зоната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР