Литературният екшън герой Джак Ричър ще се завърне на екрана,

...
Литературният екшън герой Джак Ричър ще се завърне на екрана,
Коментари Харесай

Отрязаха Том Круз от сериал заради ръста му

Литературният екшън воин Джак Ричър ще се завърне на екрана, само че във версия за телевизия и с нов артист в основната роля, разгласи основателят му Лий Чайлд. Писателят призна, че Том Круз, който пресъздаваше облика му в двата следващи кино лентата със същото заглавие, е "твърде невисок ", писа Би Би Си, цитира dnevnik.bg.

В книгите на Чайлд героят на Ричър е описван като висок мъж с растеж към 195 см и ръце с размерите на чинии за хранене, до момента в който известната холивудска звезда е 170 см.

Пред медията писателят удостоверява, че към този момент има подписана договорка за нова телевизионна поредност и че колкото и да се любува на работата с Круз, в последна сметка се е съгласил с читателите на поредицата. Още през 2011 година при оповестяването на избора на артиста за ролята на някогашния майор от щатската военна полиция огромна част от феновете на книгата бяха недоволни.

"Размерът на Ричър е в действителност, в действителност значим и е огромна част от това, което той съставлява ", добавя Чайлд. Той изяснява, че концепцията е, когато Ричър влезе в стаята, човек да става леко нервозен в първата една минута. "А Круз макар целия този гений просто не има това физически ", споделя още той.

Авторът споделя, че филмът ще се придвижи върху дребния екран благодарение на "Нетфликс " или друга сходна услуга за стрийминг. Той приканва всички тези разочаровани до момента читатели да му оказват помощ в избора на подобаващ артист за ролята.

Първият филм за Джак Ричър, режисиран и приспособен от Кристофър Маккуори, дебютира в кината през 2012 година. Тогава Круз получи най-вече положителни ревюта от рецензията, а приходите му в международния боксофис доближиха близо 218 млн. $. През 2016 година вторият филм "Джак Ричър: Не се връщай " обаче не се показа толкоз добре и завоюва едвам 162 млн. $ и провокира смесени мнения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР