Литекс и Черно море се изправят един срещу друг в

...
Литекс и Черно море се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Пътят на Черно море към Купата на България започва от Ловеч

Литекс и Черно море се изправят един против различен в дуел от първия кръг на Купата на България. Срещата на стадион " Ловеч " в едноименния град стартира в 17:30 часа.

Варненци ще запазят част от главните играчи. През този сезон равностойната пейка дава положителни резултати за отбора, а мачът против ловчанлии ще бъде пропуснат от контузените Виктор Попов и Васил Панайотов, като главната задача на треньорския щаб е да бъдат на линия против Арда за шампионата.

Със сигурност това ще даде късмет на следващия гений от школата Мартин Милушев да покаже качествата си по фланга, както и на бразилеца Микаел Алвеш, който направи мощно включване в мача против Пирин. В тима след изтърпяно наказване ще се завърне и Влатко Дробаров.

Литекс от своя страна не се радва на положителни резултати напоследък. Тимът заема нежеланата 14-а позиция в класирането на Втора лига с актив от 16 точки.

Последно ловчанлии изгубиха от Спартак Варна с 1:2. “Соколите ” бяха по-активни и създаваха повече положения, само че насмалко щяха да позволен неверна стъпка и да завършат наедно.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР