ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Бивш депутат от Арканзас, който

...
ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Бивш депутат от Арканзас, който
Коментари Харесай

Републиканецът от Арканзас, който искаше да спре финансирането на библиотеки, съдещи щата, потвърден пред библиотечния съвет

ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Бивш народен представител от Арканзас, който предложи прекъсване на финансирането на библиотеки, съдещи щата за ограничавания върху материалите, беше доказано от Сената в понеделник до място в борда на щатската библиотека.

Мнозинството от републиканците в Сената удостовери с 22-10 гласа назначението на някогашния сенатор Джейсън Рапърт в борда, който управлява държавни и федерални средства за библиотеките към страната. Губернаторът републиканец Сара Хъкаби Сандърс предишния месец назначи Рапърт в панела.

По време на престоя си в Законодателния орган, Рапърт спонсорира голям брой ограничавания за абортите и беше водещият спонсор на мярка, позволяваща монумент на Десетте заповеди на територията на Капитолия на щата. Рапърт е и президент на Националната асоциация на християнските законодатели, група, която се застъпва за възбрана на абортите и ограничавания за транссексуални младежи.

Назначаването на Раперт слага прям реакционер в панела във време, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР