ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-СДС – ЛИСТА, КОЯТО ПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕТО НА

...
ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-СДС – ЛИСТА, КОЯТО ПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕТО НА
Коментари Харесай

Коалиция „ГЕРБ – СДС“ регистрира листата за 31 МИР Ямбол

ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-СДС – ЛИСТА, КОЯТО ПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА!

Коалиция „ ГЕРБ – Съюз на демократичните сили “ съобщи още веднъж мощни позиции и упоритост за победа на идните предварителни парламентарни избори, с издигнатите претенденти за народни представители за 31 МИР Ямбол. В листата влизат осем потвърдили се положителни експерти и общественици, хора, които живеят, работят и мислят за Ямбол и района.

Добре уравновесена листа, отворена към хората, с можещи и знаещи експерти, с нови лица и потвърдени политически фигури. Това е усещането от записаната листа на Коалиция „ ГЕРБ-СДС “.

Народният представител от 47-мото Народно заседание и екс регионален шеф на област Ямбол Димитър Иванов поема политическата отговорност и повежда обединената листа. 42-годишният магистър по стопанска система се употребява с необятно публично утвърждение и политическа поддръжка. „ ГЕРБ е политическата мощ, която е потвърдила, че може да носи отговорност и да ръководи сполучливо. Време е ГЕРБ още веднъж да поеме отговорност за стабилността, сигурността и развиването на страната и на хората “, безапелационен е лидерът на листата.

На второ място в листата застава Снежана Делчева – възпитател и културен активист в община Елхово. На трета позиция е 37 годишният правист и историк Николай Костадинов от Ямбол. Следващият в листата е 37 годишният бизнесмен и общински консултант от община „ Тунджа “- Мартин Петков. Стралджа още веднъж ще бъде показана в листата на ГЕРБ-СДС с извънредно мощна и публично дейна фигура – това е инж. Иван Митев – ръководител на Общински съвет Стралджа, инженер и магистър по право. Инженер Диляна Ставрева застава на шеста позиция в листата на Коалицията. Добре позната като строителен инженер, специалист в региона на пътната инфраструктура и поддържане. Още едно младо лице от редиците на ГЕРБ се включва на седма позиция в листата. Това е археологът Мирослав Козарев. Като представител на Съюз на демократичните сили Ямбол в листата влиза и Станчо Стоименов.

„ Това е тимът на ГЕРБ-СДС, това е листа, която печели доверието на хората. Нашата цел е да върнем доверието и вярата на хората в политиката и виновните, знаещи и можещи политици. Да предложим на хората, политиките, които ще изведат страната ни от тоталната рецесия, в която единствено за година ни въвлякоха “, безапелационен е Димитър Иванов. Всички осем в листата са готови, положителни експерти и общественици, които работят за родните си места, а не са просто изборни туристи, уверен е лидерът на този печеливш тим – Димитър Иванов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР