Листата на "АБВ-София" бе регистрирана за местните избори от нейния

...
Листата на "АБВ-София" бе регистрирана за местните избори от нейния
Коментари Харесай

АБВ-София регистрира листата си за местните избори

Листата на "АБВ-София " бе записана за локалните избори от нейния лидер Ивайло Калфин, от ръководителя на партията в столицата Емил Кало и заместник-председателя Пламена Заячка.

"Внесохме цялостна листа, упованията са ни да реализираме оптимален резултат. В момента имаме трима общински съветници от АБВ. Бяхме в коалиция, в този момент се явяваме независимо. Имаме претенденти за кметове на 10 региона, разчитаме да сме фактор в идващия общински съвет ", сподели Калфин пред публицисти. Той обърна внимание, че партията има претенденти за кметове в регионите "Нови Искър ", "Красно село ", "Слатина ", "Възраждане " и "Овча купел ". По думите му АБВ има задоволително самочувствие, че може да участва в общинския съвет независимо. Що се отнася до поддръжката към кандидатурата на Манолова, претекстът на АБВ е смяна на целия модел на ръководство на града.

Според лидерът на листата не е проблем да има представители на повече партии в общинския съвет. Това нормално значи "повече бистрота ". А при възможна победа на Манолова, ще бъдат разисквани съответните ограничения за ръководство, защото от АБВ не са съгласни с всички от тях.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР