Листа от 10 кандидат-депутати регистрираха ГЕРБ-Кърджали в неделя. Листата е

...
Листа от 10 кандидат-депутати регистрираха ГЕРБ-Кърджали в неделя. Листата е
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС в Кърджали регистрира листата си за участие в изборите на 2 октомври

Листа от 10 кандидат-депутати записаха ГЕРБ-Кърджали в неделя. " Листата е формирана от  професионалисти, хора, потвърди ли се, от разнообразни етноси и специалности. Това са напълно  местни хора, които познават проблемите на региона ", сподели лидерът на листата Цвета Караячева, представена от Арда нюз.
 
Ето и останалите претенденти за народни представители:
Под номер две е доктор Адам Персенски, някогашен зам.-министър на опазването на здравето, член на английското лекарско дружество;
На трето място е инж. Иван Гавазов – строителен инженер, някогашен шеф на Областно пътно управление;
На четвърто – Фейзи Бекир, един от създателите на ГЕРБ през 2008г.,бивш зам.-министър на финансите;
На пета позиция е доктор Милчо Енчев, одобрен кардиолог, перспективен младеж, общински консултант в Кърджали;
На шесто място е Ирина Чанкова, представител на дребния бизнес в региона на туризма и услугите;
На седмо – Ервин Хасан, общински ръководител на ГЕРБ-Джебел и общински консултант в Джебел;
№8 – Гергана Банкова от община Ардино, аграрни производител;
№9 – Севда Камбурова, някогашен зам.-областен управител;
На 10-та позиция е Димитър Кадиев, общински ръководител на ГЕРБ-Момчилград и общински консултант в Момчилград.
 
" Ще работим със сърце и душа  за тази акция. Познаваме проблемите на кърджалийци и се надяваме те да дадат своето доверие на нас, тъй като в миналите седем месеца държавното управление на смяната се провали във всички посоки ", сподели Караянчева. Тя напомни, че това е първото държавно управление в демократичната история на България, което си отива след сполучлив избор на съмнение.
 
" Политическа партия бележат негативни върхове – рекордна инфлация, рекордни цени на горивата, на хранителни артикули. Над 30 % българските жители дават, с цел да купуват хранителни артикули от първа нужда. Това е рекордна цифра в целия Европейски Съюз ", означи Цвета Караянчева.
 
Време е в България да дойдат стабилността, предвидимостта и сигурноста, а това можем ние от партия ГЕРБ да го предложим на българските жители. 12 години живяхме по-спокойно, по-предвидимо, страната беше постоянна и бяхме фактор на Балканите, уточни някогашният ръководител на Народно събрание и прикани кърджалийци да гласоподават с разсъдък, а не с страсти.
 
За мен присъединяване в Народното събрание не е самоцел, сподели още Караянчева, разяснявайки обстоятелството, че на последните два следващи избора не можа да вземе мандат от Кърджали.
 
" Аз можех да приема оферти и от други области, само че не съм го направила, тъй като за мен е значимо да бъда определена от района, в който пребивавам над 50 години към този момент. За мен е значимо да оказвам помощ на хората, чийто проблеми познавам. Това че два пъти не бях в Народното събрание, е проблем на системата, тъй като ние бяхме втора политическа мощ. Надявам се в този момент кърджалийци да са разбрали, че външни хора няма по какъв начин да ти свършат работа.Надявам се те още веднъж да ни гласоподават доверие на тези избори ", сподели още Цвета Караянчева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР