Лишаване от свобода до 3 години заплашва 18-годишната майка, която

...
Лишаване от свобода до 3 години заплашва 18-годишната майка, която
Коментари Харесай

До 3 г. затвор за майката, изоставила бебето си в Западен парк

Лишаване от независимост до 3 години заплашва 18-годишната майка, която захвърли бебето си в Западен парк " в София. Тя е упрекната, че е основала заплаха за детето, оставяйки го без контрол. Софийският областен съд гледа мярката ѝ за неотклонение, заяви Българска национална телевизия.

Има правосъдно решение и Софийският областен съд ще остави за непрекъснато в ареста 18-годишната Юлия Василева. Мотивите са, че има заплаха тя да се укрие.

Майката е правила още няколко попита да изостави детето. Лекари са разказвали пред проверяващи, че детето не е в положително здравословно положение, също по този начин много постоянно е било одобрявано в болница.

По време на съвещанието съдията няколко пъти загатна, че е чиста случайност, че хора са намерили детето в Западен парк и че изходът е могъл да бъде съдбовен.

Яви се и братът на обвинената, както и бащата на детето, които обявиха, че ще се борят до край институциите да им върнат попечителството над детето. Както знаете, откакто детето беше намерено, то беше откарано в болница, а по-късно беше откарано в център от фамилен вид, където за него се грижат експерти.

Майката не направи коментар в правосъдната зала, само че не изглеждаше смутена, не се чуха и думи на разкайване. Ако бъде приета за отговорна, тя може да получи до три години затвор. Защитата съобщи, че ще апелира решението на Софийския областен съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР