Липсва ми това да вярвам в хората. Ужасно трудно е

...
Липсва ми това да вярвам в хората. Ужасно трудно е
Коментари Харесай

Под черупката на тривиалното един мускуляга достойно пламти - говори Антон Антонов

" Липсва ми това да имам вяра в хората. Ужасно мъчно е да знаеш, че не можеш да се довериш на никого. Като бях дете имах вяра в положителното, в приятелите, в дамите, в това, че никой няма да те съобщи и забие нож в гърба. Това с годините се промени ", тъгува Антон.

35-годишният мъж споделя, че е от метросексуалните мъже. Впечатлява със забележителна визия. Нашарен е от глава до пети. Има авангарден жанр и не робува на хорското мнение.

" За метросексуалността съм, само че има граница, която не би трябвало да се прескача. Обичам да съм подреден, това е вътрешно чувство. Някога съм си лакирал и ноктите. Правих си маникюр с черен лак. Кой какво ще каже - не ме интересува, бих им посочил междинен пръст ", обръща се към злобарите той.

" Това си е мой избор - дали ще си оскубвам веждите, оформям брадата, бръсна гърдите, краката, ръцете ", акцентира мачото.

На въпроса къде изчезнаха същинските мъже Антон стреля в задачата и с болежка разкрива: " Продадоха се! На масата мъже стартира да им се заплаща да спят с други мъже, което е неуместно. Пъчиш мускули в дискотеката и по-късно отиваш и си лягаш с някого за 200 лева Не е мъжко, не е почтено. Предпочитам да бъда гол, необут, гладен, жаден, само че не да се продам като парче месо ", безапелационен е той в онлайн предаването " 25-ият " час.

Антон не крие, че е получавал оферти за секс против пари и от дами, и от мъже, които обаче незабавно е отказвал. " Не е моето, не мога да се продам ", споделя той.

" Всичко е фалш. Мъжете се продават за пари, дамите се продават, всеки се прави на доста на оборотен, само че зад Инстаграм профила всеки е трагичен, а в това време показва страховит метод на живот ", гневи се Антон. И макар че има доста участия във видеоклипове и реклами Антон бяга от елит средите и връзки.

" Много е напрягащо. Всичко там е страшна клюкарщина. Усмихват ти се и в това време те плюят. Бягам колкото се може по-далече... ", споделя столичният плейбой. Антон Антонов разяснява намерено и състезанията за хубост, в които в никакъв случай няма да го видите. " И това е цялостна машинация. Или би трябвало да си платиш успеха, или да си легнеш с някого. Аз няма да си легна с никого, пари за такова нещо, в никакъв случай няма да дам ", корав е хубавецът.

Татуираният бабанка е почитател на живота отвън рамката. Харесва всичко ексцентрично и неклиширано. " Обичам кошмари, ужаси. Самото възприятие от страха ", признава той и издава, че съжителства с... покойници (до дома му има гробище - бел. ред.) Младият сексимвол е без гадже и сърцето му е свободно, тъй като мъчно се доверява на дамите. " Всяка втора е продажница или си ляга с някого за пари. Компаньонка, любовница... Нещата са доста зле ", искрено заключва мъжът с тяло на Аполон.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР