Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа,

...
Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа,
Коментари Харесай

Крисия проговори за раздялата със Слави! Ето какво разкри

„ Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прелестни преживявания. Но действителността е такава, че аз съм ученичка и животът ми стана по-различен от преди ”. Това споделя Крисия Тодорова, която от дребна е обичана звезда на България.

Младата певица е откровена, че по никакъв начин не й е елементарно да живее сама и да се оправя с всички отговорности, откакто напусна родния Разград, само че се учи и се бори с живота.

„ Имаше миг, когато известността беше на път да ми позамае главата, само че всеки прочут човек е минал през това. По-важното е, че бързо влязох в релси. И в случай че се върна обратно, не бих трансформирала нищо ”,категорична е тийнейджърката.

Крисия споделя, още, че е запазила най-хубавите си другари, а тези, които й завиждали не са част от живота й. Въпреки това гледа метафизичен на нещата, тъй като знае, че в живота по този начин се случва–едни хора си отиват, само че срещаш нови.

„ В София пребивавам сама и фамилията ми рядко ме посещава. Но това не е проблем. Аз знам какво желая и съм подготвена да го реализира ”, споделя дребната певица.

Изпълнителката сега си търси танцова школа, в която да се запише, с цел да учи и танци, като паралелно с това напредва и в уроците по музика. Признава, че й липсват освен околните, само че и някои учители и изключително учителката й по солфеж Свилена.

Но въпреки всичко е разкрила добър другар в лицето на новата си учителка–г-жа Маринкова, от която също е във екстаз.

„ Харесва ми да съм независима. Колкото и да ми е мъчно да съм сама се пробвам да се оправя, тъй като знам, че колкото по-бързо привикна с това, ще ми е по-лесно и отсега нататък ”, умно разсъждава тийнейджърката, написа " България през днешния ден ".

Колкото до материала, който учи в седми клас, Криси признава, че би заменила учебниците с електронни, а също така й се желае той да бъде поднесен по занимателен и забавен метод.

„ Трябва да е забавно поднесено, а не да се чудя по какъв начин да си го обясня сама ”, споделя певицата.

В началото майка й се тревожела за нея и желала да се реалокира в София, с цел да е по-близо до детето си, само че в последна сметка решила да й гласоподава доверие. ”Връзката ми с майка ми е доста мощна, по тази причина не ме е боязън от нищо.

Родителите ми по този начин ме учиха–да виждам оптимистично на живота.

В последна сметка все в миналото ще се наложи да почна да пребивавам сама ”, зряло споделя Крисия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР