Липсата на позиция на ГЕРБ по съдебната реформа е най-големият

...
Липсата на позиция на ГЕРБ по съдебната реформа е най-големият
Коментари Харесай

Христо Иванов разкри най-голямата опасност за кабинета Габровски

Липсата на позиция на ГЕРБ по правосъдната промяна е най-големият проблем на вероятно ръководство, препоръчано от обединението ГЕРБ-СДС, счита съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Позицията на представляваната от мен коалиция, след доста полемики, нашето решение удостоверява дълготрайната ни позиция, че ние не можем да подкрепим това държавно управление и по този начин препоръчаната като формат и като политическа платформа концепция за ръководство на страната ", акцентира от парламентарната естрада Иванов. 
-->
" Този спор отчасти се плъзга по повърхността. От една се твърди, и това е самата истина, че на страната ѝ би трябвало постоянно определено държавно управление. И че това е порядъчен и допустим вид и, в случай че не гласуваме за него – край. Така звучат причините на ГЕРБ ", уточни той. 

" Но ми се коства, че днешният ден изисква въпрос какво да се прави и от там би трябвало да изхождаме в оценката си дали да подкрепим този кабинет или не. България има потребност от дълбока смяна, тъй като без това не можем да решим политическата рецесия. Тя не се дължи на междуличностни отношение или казани думи. Ние би трябвало да разбираме, че в случай че не решим дълбоките учредения за тази рецесия – тя ще се върне. Политическата неустойчивост ще се върне, в някакъв смисъл, даже в случай че изберем кабинет, който не може да отговори на всички въпроси, тази рецесия ще се задълбочи. Тази нужда от смела промяна е насочна точка по какъв начин да решим безизходицата, в която се намираме ", акцентира Иванов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР