Липсата на комуникация и общи цели са две от най-честите

...
Липсата на комуникация и общи цели са две от най-честите
Коментари Харесай

Ако скоро ви предстои сватба, не подценявайте тези неща, за да нямате главоболия след това

Липсата на връзка и общи цели са две от най-честите аргументи хората да се развеждат в днешно време. Двойките, които желаят да сключат брак за цялостен живот, сигурно би трябвало да изговорят по сред си своите стремежи и упования от едно взаимно общуване и връзки за цялостен живот. По този метод те ще бъдат готови, когато се сблъскват с разнообразни спънки като семейство.

Вижте едни от значимите тематики, които е хубаво да изговорите с половинката си преди да вземете решението да бъдете дружно за цялостен живот.

Ще имаме ли общи финанси?

Важно е да планирате по какъв начин да боравите с парите, които и двамата ще изкарвате в бъдеще. Всеки от вас да има своя лична спестовна сметка или да си извършите обща такава, с цел да пестите дружно.

Може да обсъдите и да се договорите за съответната сума, която да пестите и това да е съобразено със заплатата на всеки един от вас. Колкото и противен от време на време за разискване да бъде финансовият въпрос, постоянно рано или късно тази тематика идва на дневен ред в едно домакинство. Най-добре да изговорите и уточните този въпрос допустимо най-рано.

Виж още:

Искате ли да имате деца?

Бракът не значи автоматизирано деца! Не всеки, който желае да се ожени, желае да има деца. Затова е хубаво да уточните този въпрос. И даже в случай че и двамата съпрузи желаят деца, има и други въпроси за разискване по тази тематика.

Например какъв жанр родителство харесвате, какви упования имате към бъдещите си деца и осъзнавате ли в действителност каква смяна и какъв брой отговорности ще донесе това в живота ви.

Как ще разделим домашните отговорности?

Домакинските отговорности може да наподобяват и да звучат като тривиална тематика, за която да се приказва, само че те могат да бъдат в действителност мотив за пререкания и напрежение в връзките сред двама души. Това е по този начин, тъй като единият от двамата може да се почувства в неприятната обстановка да прави всички домашен отговорности самичък и това да докара до мотив за кавги.

За да сте сигурни, че по тази тематика ще има мир и съгласие е хубаво да изговорите авансово по какъв начин всеки от вас си показва нещата, с цел да няма отчаяние в следствие.

Виж още:

Какво значи изневярата?

Някой може да си намерения, че има универсално схващане за това какво е изневярата, само че в действителност всеки човек може да влага разнообразни страсти и разбирания за изневярата. За един човек изневярата може да бъде целувка, различен да счита за недопустимо среща с някогашна половинка.

Има хора, които одобряват, че са изневерили единствено в случай че са се влюбили в различен или влагат усеща. Изобщо изневярата може да има доста лица и за това е значимо да уточните с колегата си дали и двамата има едно и също схващане, с цел да не бъдете разочаровани в следствие.

Къде си представяте да живеете дружно?

Въпреки че това на даден стадий от връзката ви може да наподобява явно е още една тематика, която е хубаво да обсъдите преди да сключите брак. Тук може да става дума за това дали и двамата си представяте постоянно да живеете в огромния град или желаете на един стадий от живота си да се преместите в по-спокоен и дребен град, а за какво не и село.

Единият от вас може да си показва да живее постоянно в апартамент и мисълта за къща изцяло да го отблъсква, а за другия това да се окаже детската му фантазия. Искате да живеете в личната си страна или си представяте да отгледате децата си да друго място? Със сигурност тематиката за това къде да  живеете в бъдеще е доста обширна и е целесъобразно да говорите за това при започване на своята връзка.

Виж още:

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР