Липоумните двигатели на измисления остров Содор безкрайно причиняват объркване и

...
Липоумните двигатели на измисления остров Содор безкрайно причиняват объркване и
Коментари Харесай

Объркване и закъснение: мрачното състояние на английските железници

Липоумните мотори на измисления остров Содор безпределно предизвикват „ комплициране и забавяне “, по думите на Дебелия контролер в Thomas the Tank Engine. Колкото и да се пробват Томас, Пърси и другари да бъдат „ в действителност потребни мотори “, резултатът е цялостна неразбория.

Състоянието на британските железници би напрегнало речника на сър Топъм Хат, обсадената железница на Содор началник. Забавяне: явно. Объркване: това е даденост. Но системата е в положение на стратегическа задънена улица и парализа — такова, което наподобява ще продължи.

Тъй като държавното управление се намеси, с цел да приключи частните контракти за франчайзинг и да поддържа железопътната линия да работи при изключителни ограничения по време на пандемията, секторът е в неопределеност.

Националните железопътни контракти, които заплащат закрепена такса на операторите за ръководство на следена от държавното управление мрежа, заеха мястото на изключителните ограничения на пандемията. Предвид неуспехите на системата за франчайзинг преди 2020...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР