Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе събраха хиляди привърженици в

...
Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе събраха хиляди привърженици в
Коментари Харесай

Звездите на ПСЖ предизвикаха фурор в Токио, 13 хиляди се събраха да гледат Меси, Мбапе и Неймар

Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе събраха хиляди последователи в Токио през днешния ден на първата подготовка от японското турне на Пари Сен Жермен.

Около 13 000 ентусиасти се появиха на ръгби игрището „ Чичибуномия “ в японската столица, с цел да следят откритото занятие. Събралите се почитатели даже провокираха интервенция на защитата, откакто някои от тях нахлуха на терена след края на тренировката.

Парижани ще играят с три локални отбора по време на 10-дневното си турне в Япония, стартирайки с мач против първенеца на Джей-лигата Кавазаки Фронтале в сряда на Националния стадион в Токио. След това френският исполин се изправя против Урава Редс в Сайтама на 23 юли и Гамба Осака в Осака два дни по-късно.

Отборът от Лига 1 организира футболен семинар за деца, като Серхио Рамос и Маркиньос се причислиха към Мбапе, Неймар и Меси. Някои от малчуганите зададоха въпроси на играчите след края на сесията, като един от тях попита Меси какви качества е най-важно да научи едно дете.

„ На първо място, най-важното нещо на тази възраст е да се наслаждаваш на себе си. Разбира се, хубаво е да тренираш и да работиш интензивно, с цел да подобриш своите качества, само че е значимо да се забавляваш “, отговори аржентинската суперзвезда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР