Лионел Меси беше бурно освиркван от феновете на ПСЖ, които

...
Лионел Меси беше бурно освиркван от феновете на ПСЖ, които
Коментари Харесай

Феновете на ПСЖ освиркаха Меси при завръщането му в игра

Лионел Меси беше бурно освиркван от почитателите на ПСЖ, които настръхваха против аржентинеца при всяко негово допиране на топката в мача с Аячо от френската Лига 1, извоюван от отбора му с 5:0. Световният първенец не съумя да се разпише при завръщането си в игра. Той бе осъден от управлението, откакто посети Саудитска Арабия без разрешението на клуба. В следствие обаче оправдан.


Още на загрявката нисичкият талант бе посрещнат с освирквания, а това продължи и по време на мача. Меси не желае да възобнови контракта си, който изтича след месец и това му навлече гнева на агитката, а също така, той е упрекван, че не се раздава до дъно за отбора си.

С две попадения за домакините се отличи Килиан Мбапе в 47-ата и 54-ата минути. Преди него се разписаха Фабиан Руис за 1:0 в 22-ата минута и Ашраф Хакими в 33-ата минута за 2:0. Мохамед Юсуф от Аячо се означи автогол в 73-ата минута, правейки резултата 5:0 в интерес на Пари Сен Жермен.

И двата тима приключиха с по 10 индивида на терена поради алените картони на Хакими в 77-ата и на Томас Мангани след преразглеждане със системата за видеоарбитраж – ВАР 80-ата минута поради сдърпване посред им.

Столичани имаха искания за дузпа за нарушаване против 20-годишния Уго Екитик в 20-ата минута и против Мбапе в добавеното време на първата част, само че и в двата случая не получита такава.

В класирането ПСЖ води с 6 точки пред втория Ланс единствено 3 кръга преди края и на процедура може да мисли за празненствата към купата, която обаче надали ще тушира голямото напрежение в клуба. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР