Линда – съпругата на Кирил Петков е започнала да се

...
Линда – съпругата на Кирил Петков е започнала да се
Коментари Харесай

Линда Петкова стана почитателка на пластичен хирург 


Линда – брачната половинка на Кирил Петков е почнала да се замисля за пластична интервенция, с която да вдигне женското си самочувствие, написа „ Ретро “. Това е видно от интереса й към работата на един от най-прочутите хирурзи в света на естетиката – немският доктор Леонард Йосипович, чиято клиника е в Дубай.

Отскоро Линда е станала почитателка на известния измежду международния елит доктор и е последвала персоналната му страница в обществените мрежи, откъдето да се осведомява за процедурите и нововъведенията, които той предлага. Пластичният гуру всекидневно разгласява резултатите на своите пациенти, откакто са минали процедурите за цялостна смяна.

Линда изрично е решила да внесе усъвършенствания по външния си тип, изключително откакто плъзнаха клюки че мъжът й има връзка с Лена Бориславова.

Линда не си прави косата у дома като средностатистическата стопанка, а наложително употребява услугите на фризьорите в първокласен столичен салон за хубост. Съпругата на водача на Политическа партия е отявлена почитателка на висшата мода, въпреки да се носи в по-семпли тоалети, които не бият на очи.

В персоналната си сбирка с чанти тя има модели за по 5 – 6 000 лева, дело на фешън къщи от ранга на Givenchy и Balenciaga. Вероятно обаче самочувствието на Линда страда от обстоятелството, че в политиката около мъжа й кръжат млади и напористи хубавици, с които той прекарва повече време, в сравнение с с жена си. След медийните шумотевици към Лена Бориславова, към Петков се върти друга атрактивна брюнетка – пиарката му Виктория Абаджиева, която бързо си завоюва прозвището „ новата Лена “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР