Лимитираният сериал на НВО Белият лотуссе оказа доста повече от

...
Лимитираният сериал на НВО Белият лотуссе оказа доста повече от
Коментари Харесай

Радостна новина за феновете на Белия лотус

Лимитираният сериал на НВО " Белият лотус " се оказа много повече от приятна поредност, чието деяние е разположено на райския декор на Хавай, а героите му са богати и безгрижни.

Сериалът от единствено шест епизода, ни изненада с доста неща. Сценарист и режисьор е Майк Уайт ( " Просветлена " ), който ловко забърква язвителен коктейл на времето, в което живеем, и разяснява тематики като общественото неравноправие, подправения морал, политкоректността, като ги забърква с подли номера, кражба и даже ликвидиране.

Актьорският състав е повече от брилянтен, като споменаване сигурно заслужават Мъри Бартлет като шефа на курорта, Дженифър Кулидж като богаташка с детска контузия, Кони Бритън и Стив Зан като семейство с проблеми, както и Александра Дадарио, която с изключение на секс знак, е и надарена актриса.

Финалният епизод на " Белият лотус " излезе преди ден - на 16 август, и към този момент знаем кой е убитият и кой - килърът. Това, което също знаем е, че в началото плануваният за лимитиран сериал ще има и втори сезон. Според информацията на Deadline вторият сезон ще се развива в различен хотел от веригата " Белият лотус " още веднъж на Хавай и с нова група заможни посетители, пристигнали да отморяват измежду райската природа. От НВО прецизират, че сериалът е най-гледаният с логото на НВО Max, като феновете му са се увеличавали с всеки идващ епизод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР