Лиляна Халкалиева, която уби по жесток начин 8-годишната си дъщеря

...
Лиляна Халкалиева, която уби по жесток начин 8-годишната си дъщеря
Коментари Харесай

Майката, убила детето си в Желязно е с психично заболяване

Лиляна Халкалиева, която умъртви по нечовечен метод 8-годишната си щерка в село Желязно няма да лежи в пандиза, научи TrafficNews . Направената психиатричната експертиза е открила, че дамата страда от психологично заболяване. Така тя не може да взе участие в правосъдния развой. Държавното обвиняване изиска да й бъде наложена насилствена здравна мярка, с цел да може да се лекува в профилирано здравно заведение. Районните магистрати са почели настояването, то може да бъде обжалвано.

Припомняме, че на 3 юни пловдивският Окръжен съд наложи най-тежката мярка за неотколнение - задържане под стража за 30-годишната Лиляна Халкалиева.

Заседанието се организира в УМБАЛ " Свети Георги ", тъй като дамата бе оперирана, откакто нарани и себе си на съдбовния ден- 1-ви юни.

Жената нанесе 10 удара с нож по дребната Вилияна. Лилия се е грижила сама за детето си. Съседи я разказват като извънредно блага и възпитана жена. Лилия не е фамилна. Има висше обучение, приключила е Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите, само че не работи на никое място.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР