Лиляна Георгиева донесе отличието си на родна земя. Талантливата състезателка

...
Лиляна Георгиева донесе отличието си на родна земя. Талантливата състезателка
Коментари Харесай

"Сребърната" Лиляна Георгиева се завърна от европейското

Лиляна Георгиева донесе оценката си на родна земя. Талантливата състезателка завоюва сребърен орден на 1500 м на европейското състезание за юноши и девойки до 20 година в Гросето, Италия.

" Още ме държи еуфорията. Може би би трябвало да остана уединено, да осмисля нещата и тогава аз самата ще схвана какво тъкмо съм направила. Сега, малко по този начин, превъзбудено ми е от всичко това, което се случи. ", сподели Георгиева.

Запитана дали това е най-ценното ѝ отличие досега, тя съобщи: " Да, най-ценното е, най-вече труд съм хвърлила за него и ето го резултата - сребърен орден с два върха ".

На родна земя към този момент е и Александра Начева, която седмица по-рано завоюва сребро в тройния скок на международното до 18 години в Кения, приключи четвърта на шампионата на Стария континент.

" Емоцията е просто неповторима. На подобен огромен формат да вземеш сребро. Незабравимо. Не мислех, че равнището ще е толкоз високо на конкуренцията, само че очевидно и другите са готови, дори по-добре от мен, и среброто ме удовлетворява "., показа Начева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР