Лили Колинс води същински живот мечта. Актрисата не само че

...
Лили Колинс води същински живот мечта. Актрисата не само че
Коментари Харесай

„Наричаше ме с обидни имена!“: Лили Колинс за токсичния си бивш

Лили Колинс води истински живот фантазия. Актрисата освен че влиза в основната роля в шлагера „ Емили в Париж “, само че и се омъжи за любовта на живота си – режисьора Чарли МакДауъл, през 2021. Изглежда обаче, че нещата не всеки път са били толкоз безоблачни за нея. В неотдавнашен епизод на подкаста We Can Do Hard Things звездата разкри, че се намирала в прочувствено насилствена връзка преди да се срещне с Чарли. 

Виж още: 50 години хип-хоп: Кои са най-великите рапъри на всички времена?

„ Съобразявах се напълно с това по какъв начин някогашният ми искаше да се държа, “ показа тя. „ Той определяше какво да нося и какво – не, с какво да се занимавам. В цялата обстановка имаше доста надзор и прочувствен тормоз. “ Допълва, че по време на връзката се чувствала като че ли сътрудникът ѝ я бил „ избрал “ и тя трябвало да бъде признателна за това. 

Когато не одобрявал облеклата или държанието ѝ, някогашният на актрисата ѝ говорел с безнравствен звук, наричайки я „ Малка Лили “ и употребявайки цинизми. „ Казваше ми ужасни неща що се отнася до облеклото ми, “ изяснява Лили. „ Наричаше ме „ к*рва “ и всичко от този жанр. “

Споделя, че вследствие на прочувствения и устен тормоз се „ скрила в черупката си “ и се стараела да бъде „ дребна и тиха, с цел да не провокира спор “. Стресът от токсичните взаимоотношения се отразил даже на физическото ѝ здраве: актрисата се почувствала като „ остарялото си аз “, чак откакто почнала сесии с психолог. 

Виж още: Най-зрелищната част ever: Джейсън Момоа влиза в " Бързи и гневни 10 "

По тази причина Лили е безапелационна, че що се отнася до актуалната ѝ връзка, тя приоритизира откровената и любяща връзка. „ С Чарли дискутираме всичко изцяло искрено, “ отбелязва актрисата. „ Всъщност постоянно той е първият, който ми припомня за това какъв брой незаслужено беше отношението на някогашния ми по отношение на мен. Казва ми „ Знаеш, че държанието му към теб не е било ОК, нали? “ и „ Съжалявам, че си предходна през това, несъмнено е било пъклен мъчно “.

Проучвания на Европейската организация по човешките права сочат, че една на всеки три дами е била подлагана на полово и/ или домашно принуждение. Ако вие или някой, който познавате, сте станали жертва на тормоз, можете да потърсите помощ и поддръжка на Националната гореща линия за потърпевши от принуждение на тел. 0800 1 8676 и 02981 76 86.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР