Лили Иванова за първи път сама сподели необработени фотоси, на

...
Лили Иванова за първи път сама сподели необработени фотоси, на
Коментари Харесай

Престраши се! Лили Иванова се пусна без грим от студиото

Лили Иванова за първи път сама показа необработени снимки, на които годините й си личат от надалеч, разбра HotArena.

Естрадната прима Лили Иванова постоянно е следяла изкъсо фотосите си, които се разгласяват и котират в медийното пространство. Разбира се, надзор над папарашките фрагменти няма по какъв начин да има. Но на останалите, публично публикувани, тя постоянно е изглеждала съвършено. Поне до момента!

Изпълнителката на " Ветрове " показа няколко черно-бели фрагмента от звукозаписното студио. Веднага на тях вършат усещане две неща. Лили Иванова е облечена много неглиже и като че ли е служащ на градеж - с блуза, гащеризон и груби обувки. В сходна одеждa май в никакъв случай не сме я виждали!

Освен това, певицата очевидно към този момент се е примирила, че със старостта не може да излезе на глава. Затова е решила да показа с всички пристрастеността към пеенето, която, за разлика от кожата й, не остарява. На фотосите се вижда по какъв начин Лили Иванова влага сърце и душа, с цел да изпее ново парче. А лицето й е прошарено от дълбоки бръчки, които стават очевадни от прочувствените мимики, написа " Телеграф ".

Решението на естрадната прима да пусне тези необработени и изпълнени с огромен заряд фрагменти предстоящо провокира разнопосочни реакции. Върлите почитатели на Лили показаха своите възторженостти. А злобарите, които непрекъснато наблюдават страницата й, незабавно означиха, че най-сетне наподобява на толкоз години, които в действителност е - 78.

Дори се появиха много нелепи оферти към Иванова да взе участие в " Игра на тронове " от тима на Белите бродници с този собствен естествен тип.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР