Лили Иванова си пече краката с лампа, за да ги

...
Лили Иванова си пече краката с лампа, за да ги
Коментари Харесай

Лили Иванова си топли краката с... лампа!

Лили Иванова си пече краката с лампа , с цел да ги стопли в априлската вечер, видя HotArena .

Куриозната преживелица произлезе преди концерта й в Гоце Делчев оня ден. Самата певица пусна фотография по какъв начин се топли във Facebook, с цел да онагледи обстановката. Явно топлината в стаята от печката и радиатора не е била задоволителна. 

Лили от дълго време е известна, че преди концерт обича да се усамотява безмълвно и в този момент е направила същото. На фотоса се вижда още по какъв начин машата й е напряко на масата. А на бюрото й е куфарчето за гримиране. 

От години примата върви единствено със свои гримове на участия, защото не разрешава каква да е козметика да се допира до кожата й. Това се случва освен по концертите й, само че и на все по-редките й ТВ изяви.

В Гоце Делчев примата показва и по какъв начин употребява новите си, огромни слушалки за уши. Те са, с цел да чува по-добре музикантите по време на концерт, както и какво пее самата тя.

Теоретично се приема, че по този метод се усъвършенства качеството на осъществяване. На процедура обаче Лили няма потребност от сходни средства , защото е потвърдила с времето точността на осъществяванията на тоновете си. 

Затова и почитателите считат, че слушалките са по-скоро средство, с цел да се отличи от сътрудниците си. Или просто, с цел да ограничи шумовете в залата, които я нервират, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР