Лили Иванова се кани да купува луксозен имот с парите,

...
Лили Иванова се кани да купува луксозен имот с парите,
Коментари Харесай

Като в екшън филм! Лили Иванова сменя къщата си заради шпион...

Лили Иванова се кани да купува първокласен парцел с парите, които чака да вземе от концертите си в София този декември. Примата на родната сцена бе записала в графика си три изяви в Зала 1 на НДК за седмицата – във вторник, сряда и четвъртък. Това е първото й излизане пред столичната аудитория от две години насам и се чака стабилен берекет. Звездата считала да влага огромните си възнаграждения в нова къща.

82-годишната естрадна легенда от много време населява жилище в кооперация в центъра на София, покрай Френското посолство. Неговото местоположение е известно на съвсем всичките й почитатели, както и на множеството столични клюкари. Преди година плъзна слух, че примата е дала 17 000 лв. за завеси, с които да се крие от любопитни погледи.

Въпреки това обаче постоянно засичала край дома си хора, които се пробват за я наблюдават. И защото към този момент й било пристигнало до гуша от шпиони, които разясняват всяка нейна крачка, обмисляла да купи къща в покрайнините на столицата, разчитайки, че в далечен от центъра и по-труднодостъпен парцел ще може да се скрие от натрапници. Звездата проучвала затворени комплекси с защита и контролиран достъп, в които ще се усеща в по-голямо усамотение.

Освен от клюкари, Лили Иванова била изморена и от шума и мръсотията в центъра на София. Известно е, че огромната ни певица обича тишината. Тя нееднократно е споделяла през годините, че когато не работи, желае цялостна тишина в дома си, с цел да може да си почива и умерено да крои проекти за бъдещето. Не слуша музика, не включва тв приемника, не беседва с никого, в случай че не е извънредно неотложно. В центъра на София обаче цялостната тишина е невъзможна. Затова пък в затворените комплекси край столицата е надалеч по-спокойно, написа " Уикенд ".

За шанс, сумата, които се чака да влезе в сметката на звездата от трите концерта в София, е внушителна, тъй че проектът за новия парцел може да бъде преведен в деяние незабавно. Освен това, примата направи още 6 концерта тези есен – във Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен и Русе - несъмнено, пред цялостни зали, тъй че приходите й са се нараснали фрапантно, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР