Лили Иванова отчете рекордна печалба за изминалата 2002 г. в

...
Лили Иванова отчете рекордна печалба за изминалата 2002 г. в
Коментари Харесай

Без конкуренция! Колко пари спечели Лили Иванова

Лили Иванова регистрира рекордна облага за миналата 2002 година в размер на 1.6 млн. лева, излиза наяве от финансовия доклад на компанията й „ ЛИ 1 ”, от чието име, примата на родната сцена заявява приходите си пред страната. Тази сума за следващ път я прави №1 по благосъстояние в шоу бизнеса, наред с безспорния й статут на единствена супер звезда.

Макар към този момент да е на преклонните 84 години, естрадната легенда продължава да чупи върховете по изкарани пари. Само в границите на година тя е повишила приходите си съвсем тройно – през 2021 година е проработила от концерти и участия 1.3 млн. лева, до момента в който за предходната 2022 година, сумата е умопомрачителните 3.5 млн. лева
-->
Разбира се миналогодишното й турне има голяма заслуга за приходите й. за никого не е загадка, че през осемте месеца на турнето, тя пя в 29 града и приключи с грандиозно шоу в зала „ Арена Армеец “ пред 13 000 свои почитатели. И въпреки цените на билетите й да скочиха двойно, залите се пукаха по шевовете от екзалтираните й почитатели.

Скромни калкулации сочат, че през дългогодишната й кариера е натрупала 20 млн. лева, голяма част от които отлежават по сметките й, а други са вложени в недвижими парцели.

Както към този момент стана ясно наскоро, певицата е завещала цялото си благосъстояние на основаната от нея фондация „ Лили Иванова “, лишавайки роднините си от опцията да претендират и за стотинка от парите й.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР