Лили Иванова, която стана на 80 години, показа, че е

...
Лили Иванова, която стана на 80 години, показа, че е
Коментари Харесай

Лили Иванова се пусна по гащи

Лили Иванова, която стана на 80 години, сподели, че е кралица на провокациите даже на рождения си ден. Вчера вечерта тя постна фотография по долни дрехи, на която ясно проличава непокътнатата й фигура. За нея певицата поставя съществени грижи, като внимава какво яде и резултатът е на разположение. Иванова твърди, че фотографията е правена тази година от нейния приближен фотограф Костадин Кръстев-Коко.



Тя безусловно взриви феновете на естрадната легенда, които заеха две противоположни позиции-на утвърждение и отричане. Критикарите са сигурни, че за фотографията е употребяват фотошоп. „ А не бе въобще няма фотошоп.... на 80+ години да има подобен гъз... айде осъзнайте се малко” и „ От главата до стъпалата... Всичко е барнато” са единствено част от мненията във Facebook.



Други обаче приветстват външния тип на певицата. „ Нищо неприятно не виждам! Прекрасна е в тяло и гений. Благородно изпитвам завист и желая на нейните години да наподобявам по този начин! Който я вижда по различен метод, завистници!”


Иванова сподели и стотиците букети за празника си, измежду които китките от министър-председателя Бойко Борисов и кмета на София Йорданка Фандъкова. Апартаментът й безусловно е покрит от цветя, а родният Кубрат се регистрира и със специфична грамота.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР