Лили Иванова е вдигнала двойно цените на билетите за концертите

...
Лили Иванова е вдигнала двойно цените на билетите за концертите
Коментари Харесай

Лили Иванова вдигна двойно билетите за концерта си

Лили Иванова е вдигнала двойно цените на билетите за концертите си, видя HotArena .

Вечната Амбър ще пее още веднъж пред софийските си почитатели на сцената на зала 1 на НДК в три следващи вечери през декември. Почитателите й обаче са изумени от обстоятелството, че тази година билетите са блъснали 180 лева . В началото е имало пропуски за 120 и 160 лева, само че те бързо са се изчерпали. Никой пенсионер не може да си разреши да отиде, тъй като ще гладува цялостен месец, разясняват възмутени почитатели. 

Самата Лили до неотдавна също не би могла да си купи билет за личния си концерт, в случай че трябваше да разчита на пенсията си за напреднала възраст, която е едвам 237 лв.. Естрадната звезда не получаваше пожизнената пенсия за заслуги, каквато вземат не малко нейни сътрудници. Едва през миналата седмица тя бе препоръчана за такава. 

Според нейни сътрудници, правели концерти в НДК против 30-40 лева, цените на Лили въобще не са оправдани. За съпоставяне, билетите за международната звезда Селин Дион, която има турне сега, вървят по 60 $ или малко над 100 лв.. Единственият съперник по скъпотия на Лили е комикът Димитър Рачков, който преди броени седмици показа моноспектакъла си на същата сцена. За да го гледат, присъстващите бяха платили по стотак. 

Проста сметка демонстрира, че певицата ще изкара над милион от музикалната си тридневка. При междинна цена на билета 115 лв., това значи, че приходите единствено от един концерт с 4000 фенове са 460 000 лв.. Така от трите концерта облагата е 1 380 000. Лили Иванова постоянно има спонсори, които поемат залите и техниката. 

При състояние, че заплаща на екипа си 200 бона и като се приспаднат и някои други разноски, то за нея остава чисто един милион, настояват спецове в музикалния отрасъл. Реално, публиката от трите й концерта се равнява на цялата Арена Армеец, напълнена един път, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР