Лили Иванова е издигнала Петела в култ. Тя има всевъзможни

...
Лили Иванова е издигнала Петела в култ. Тя има всевъзможни
Коментари Харесай

Лили Иванова издигна Петела в култ: Зная от старите хора, че трябва да има петел вкъщи

Лили Иванова е издигнала Петела в фетиш. Тя има всевъзможни фигурки, прибори, картини с изображения на петел и има вяра, че това й носи шанс и триумфи във всичко, с което се захване.

Лили Иванова си сподели рубиненочервения петел със златни шпори, изработен от благородни материали, написа Телеграф. „ Зная от старите хора, че би трябвало да има петел у дома “, изрично отсича в книга звездата.

В книгата си „ Истина “, която до този миг е нейната единствена публична биография, примата споделя още по тематиката за петлите: „ Имам картини на петли и статуетки на тези птици. Имах един петел във Варна, керамика, и взех решение, тъй като е доста пъстър, да го изнеса на открито, на терасата. Бре, като го изнесох тоя петел, пианистът ми си счупи ключицата, почнаха някакви исблъсъци в живота ми. Прибрах го отново вътре “. И така нещата се върнали към обичайните триумфи, които Лили е привикнала да реализира.


У дома си примата има разнообразни неща с петел, като се почне от картини, та се мине през статуетки и се стигне до кухненски съоръжения.

Често другари и почитатели й подаряват петли, знаейки за привързаността на певицата към античните традиции и поверия, свързани с тази колоритна птица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР