Лили Иванова е била ВИП гост на хотела на бившия

...
Лили Иванова е била ВИП гост на хотела на бившия
Коментари Харесай

Старост-нерадост: Ревматичен пристъп скова Лили

Лили Иванова е била ВИП посетител на хотела на някогашния президент Георги Първанов при започване на месец август. Примата на родната сцена се възползвала от свободното време сред концертите от националното й турне, с цел да се презареди със спа преживяване в 5-звездния комплекс, намиращ се в Кюстендил. Тя е останала 3 дни в комплекса за възстановителни процедури, научи Lupa.bg.

Луксозният хотел „ Стримон Гардън " е благосъстоятелност на по-малкия от двамата синове на някогашния държавен глава — Ивайло Първанов. Целият екип бил впрегнат да провежда допустимо най-хубавото посрещане на грандамата на родната сцена. Лили била настанена във ВИП мезонет със лична масажна вана, в който нощувката е над 300 лв., разкриват осведомени.

Естрадната звезда, която е извънредно придирчива и рядко посещава хотели в България, избрала комплекса на Първанов поради първокласното обслужване, само че и поради лековитата минерална вода и оздравителни процедури, които се оферират на клиентите там. Лили се възползвапа от лечебната минерална вода, както и лугата. Според осведомени, в Кюстендил тя отишла, с цел да усъвършенства положението на костите и ставите си, защото в последно време закъсала с двигателния уред.

„ Екипът на Медикъл СПА хотел „ Стримон Гардън " Кюстендил благодари за оказаното доверие от примата на българската музика — Лили Иванова! 3а нас е чест и наслаждение да бъдем Ваши домакини, уважаема г-жо Иванова! ", написаха в обществените мрежи от управата на комплекса. Само два дни след престоя си там Лили се появи по-жизнена от всеки път на сцената на Античния спектакъл в Созопол за следващия концерт от националното си турне.



Байсенът на хотела, в който Лили Иванова обаче по този начин и не се потопила
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР