Лига Европа се завръща в четвъртък, като ще се изиграят

...
Лига Европа се завръща в четвъртък, като ще се изиграят
Коментари Харесай

Сигурните футболни прогнози за осминафиналите от Лига Европа

Лига Европа се завръща в четвъртък, като ще се изиграят всички осминафинали. Както видяхме в Шампионска лига, мъчно могат да се отгатнат изненадите, само че пък нашият екип от типстъри се опита да подбере най-сигурните футболни прогнози за вас в днешния ден. Ето ги и тях:
19:55 часа : Севиля - Славия Прага (от The Gambling Guy)
Испанският отбор е преобладаващият клуб, откогато беше основана Лига Европа в този формат. " Рохибланкос " и през тази година са измежду любимците за спечелването на втория по мощ клубен шампионат в европейския футбол , а също така се показват повече от безапелационно в конкуренцията, изключително вкъщи. Севиля позволи единствено 3 загуби като хазаин във всички шампионати, като завоюва и 4-те си семейства в Лига Европа. Славия Прага е приятната изненада в шампионата, само че в гостуванията си в Европа през този сезон тимът не е безапелационен (2 победи, 2 загуби). Чехите се показват чудесно през сезона, само че Севиля няма да изпусне шанса да вземе сериозен задатък в опит да се класира напред в шампионата.
Сигурна прогноза : Победа за Севиля (1.50 коефициент)

22:00 часа: Челси - Динамо Киев (от The Dalai Lama)

Челси посреща Динамо Киев в елиминационен мач от осминафиналите на Лига Европа. Формата на британския отбор е смесена, само че тази у дома е добра. Динамо пък е втори в украинското състезание, като също се показва мощно като хазаин, само че като посетител е слаб. Смятам, че тимът от Киев ще загуби в Лондон, откакто и Челси е надалеч по-класният състав от двата.
Сигурна Прогноза : Победа за Челси 1,30 коефициент.
22:00 часа: Наполи – Залцбург (от Mr. Corner)

Дойде време и за първите мачове от 1/8-финалите на Лига Европа, а те дават обещание задоволително необятен набор от дуели, на които да залагаме. Няма по какъв начин да не погледнем към един от любимците за купата Наполи и техния конкурент от Австрия - Ред Бул Залцбург. „ Небесносините “ позволиха първата си загуба на собствен терен през този сезон против отбора на Ювентус през предишния уикенд, а с това бяха изгубени и очакванията да застигнат „ бианконерите “ в шампионата. Така за отбора от Неапол в съществена цел се трансформира точно Лига Европа, а мощната им игра като домакини сигурно ще им обезпечи преднина преди реванша в Австрия.
Сигурна Прогноза: Победа за Наполи – 1.52 коефициент
Общият коефициент от 3-те срещи е 2.96, като можете да се възползвате от специфичния бонус за Лига Европа на Националната лотария .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР