Лидл България откри нов магазин в Пловдив и предостави на

...
Лидл България откри нов магазин в Пловдив и предостави на
Коментари Харесай

Осми магазин Lidl отвори врати в Пловдив

Лидл България откри нов магазин в Пловдив и даде на жителите на града под тепетата още по-добра опция за избор на най‑удобната за тях локация за извършване на покупки. Това е 8-ият магазин на веригата в града и 108-ият в страната. Разположен в Северната промишлена зона на ул. „ Рогошко шосе “ № 1А, новият Lidl е с комерсиална повърхност от 1400 кв. м. и разполага с комфортен и необятен паркинг със 140 паркоместа. Обектът дава на клиентите си доста улеснения, с помощта на които могат доста бързо и елементарно да намират всичко належащо за дома, трапезата и семейството на едно място.

В последните седмици Лидл България съумя да изненада и да сътвори незабравими страсти за всички поданици и посетители на Пловдив и по отношение на Европейското състезание по волейбол за дами, част от мачовете на което се организира в града. Благодарение на партньорството с веригата близо 10 000 фена на волейбола се допряха до трофея за Евроволей 2021 по време на завършилия единствено преди няколко дни „ Трофи тур 2021 “ – публично турне на истинската златна купа на шампионата. Всички, които не са съумели да се възползват от опцията, може да го създадат на 24 и 25 август, директно преди мачовете на българските волейболистки. В особено построена почитател зона пред зала „ Колодрума “ от 16:30 ч. в двата дни почитателите още веднъж ще могат да се снимат с мечтания трофей, с помощта на Лидл България.

Веригата е формален сътрудник на Българската федерация по волейбол за четвърта година и обичайно провежда в поддръжка на националния тим серия от начинания, които през 2021 година са под мотото „ Грижим се за свежите попълнения в тима “, въодушевено от капацитета на младите гении и бъдещите звезди на родния волейбол.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР