Лидл България обяви новата си продуктова линия Lupilu, предназначена за

...
Лидл България обяви новата си продуктова линия Lupilu, предназначена за
Коментари Харесай

LIDL с нова продуктова линия за бебета и деца

Лидл България разгласи новата си продуктова линия Lupilu, предопределена за бебета и дребни деца. Всички артикули са с високо качество, основани с грижа за детето и сертифицирани от интернационалните институти. Продуктовата линия Lupilu e резултат на дълготрайните старания на компанията в поддръжка на младите фамилии.


Към момента Lupilu предлага над 40 продукта от разнообразни продуктови групи – сертифицирани бебешки био храни, пелени, дерматологично тествани от института Dermatest Германия, артикули за хигиена на бебето и перилни препарати, които ще бъдат непрекъснато в асортимента на веригата. В допълнение, под марката Lupilu, веригата предлага и висококачествени акционни бебешки и детски дрешки, в това число от биопамук, който към този момент е добре прочут на българския пазар. Продуктовата линия продължава да се уголемява и в околните няколко месеца следва влизането на още 5 козметични продукта.

„ Тази продуктова линия е продължение на фокуса, който Lidl слага върху поддръжката на младите фамилии с деца. Когато става дума за детски артикули, качеството постоянно е главен приоритет, по тази причина и всички Lupilu артикули са тествани и сертифицирани от водещи институти. Щастливи сме от обстоятелството, че и Българската педиатрична асоциация припозна нашата марка Lupilu като един добър избор при развъждането на детето. Вярваме, че както с нашите качествени артикули, по този начин и с всички начинания, които развиваме в тази посока, ние оказваме помощ на младите фамилии и им осигуряваме повече и по-добри благоприятни условия в грижата им за децата “, показа изпълнителният шеф на Лидл България Милена Драгийска.

Българската педиатрична асоциация (БПА) поддържа марката, предоставяйки логото си и знака „ предложено “. „ Това решение бе взето от специалистите на БПА, откакто имахме опция да се срещнем в елементи с цялостната документи, обвързвана с произхода, производството и качеството на всички артикули с марката Lupilu. Категорично можем да заявим, че те дават отговор изцяло на най-високите европейски стандарти за детски артикули “, разяснява проф. Владимир Пилософ, ръководител на УС на БПА.

С развиването на своята продуктова линия Lupilu, Лидл България си слага за цел да дава освен качествени артикули на рационална цена, само че и да обезпечава добавена стойност и поддръжка на младите фамилии в грижата за техните деца. В тази връзка Лидл България сплотява старания с Българската педиатрична асоциация, с цел да обезпечи спомагателна експертна информация и потребни препоръки в развъждането на децата. Наръчникът, публикуван взаимно с Асоциацията, ще оказва помощ на родителите елементарно и бързо да проследят двигателното, игровото и езиковото развиване на детето през първата година от живота му.

„ За нас партньорството с Lidl е значимо, тъй като е взаимно и ни дава опция значима информация, обвързвана със здравето и развиването на децата, да стигне до огромен брой фамилии. Надяваме се да бъдем потребни на всички родители с дребни деца, тъй като профилактиката и навременно взетите ограничения, когато има здравословен проблем, са от основно значение “, добави проф. Пилософ.

Наръчникът ще се популяризира в границите на разнообразни тематични начинания и конгреси, а на по-късен стадий може да бъде цифровизиран, с цел да могат повече родители да имат достъп до него.

За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в над 25 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 87 магазина в 46 града и над 2 300 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. Лидл България е притежател на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-хубаво съответствие цена-качество на артикули със лична марка и 7 оценки QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на артикули със лична марка в България.

За Българската педиатрична асоциация
Българската педиатрична асоциация (БПА) е учредена през 1961 година под името Републиканско научно сдружение по педиатрия. От 2015 година БПА е записана като съдружие с нестопанска цел, което прави активност в социална изгода. Асоциацията сплотява педиатри, общопрактикуващи лекари с педиатрична процедура, експерти, работещи в областта на детското опазване на здравето, съидейници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР