Лидерката на БСП Корнелия Нинова упрекна правителството, че заради двойнствената

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова упрекна правителството, че заради двойнствената
Коментари Харесай

Нинова упрекна Борисов и Европа за стимулите за мигрантите

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова укори държавното управление, че поради двойнствената политика за мигрантите на премиера Бойко Борисов се ширят клюки, че кацат самолети с бежанци и ще заселват Странджа. С нейното изложение стартира чуването на премиера Бойко Борисов по искане на социалистическата партия. Темата е за политиката на българското държавно управление по тематиката за миграцията.

Соцлидерката продължи с канонадата против Борисов от предишния петъчен надзор - в Брюксел говорел едно, а тук, вкъщи, напълно друго. В България няма да ги пуска, аа пред госпожа Меркел май ще ги пуска.
Само преди няколко дни, господин министър председател, казахте, че огромният проблем на България е законната и легална миграция. През 2015 година се събрахте, с цел да я насърчите, в този момент констатирате, че е проблем, стартира с офанзива соцлидерката Корнелия Нинова, припомняйки срещата на Европейски Съюз по тематиката в Малта преди три години, отбелязва Канал 3.
Уви, Европа през днешния ден продължава със тласъците за тяхното идване, откри соцлидерката. И даде за доказателства, че парите за мигрантите се усилват на 10,4 милиарда от 6,9 милиарда в новия бюджет на Европейски Съюз.
Нинова укори още премиера, че с разпореждане №144 също подтикваме чужденците, които стават бежанци. Според нея приравняването на правата им с тези на българските жители надвишават Конституцията, тъй като за тях се обезпечава приход, до момента в който на небогати и безимотни българи такава гаранция страната не дава.

Соцлидерката не желае смяна в Дъблинското съглашение и твърди, че България няма съответна позиция по този въпрос.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР