Лидерите на ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов

...
Лидерите на ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов
Коментари Харесай

Каракачанов и Симеонов бойкотират съвета на коалицията

Лидерите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов няма да вземат участие в съвета на обединението, който насрочи за на следващия ден лидерът на " Атака " Волен Сидеров. Той изиска срещата, с цел да се уточнят връзките в " Обединени патриоти " след отстраняването му от председателския пост на парламентарната група. Самият Сидеров даде брифинг през днешния ден в Народно събрание и зяви, че отстрянавенето му е нелегално и той остава ръководител на ПГ. Написал е и писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, бил приказвал и с премиера Бойко Борисов.
От партията на Сидеров упорстват още за изтриване на решението за смяна в управлението с аргумента, че то е нелегитимно.
От своя страна депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, който е един от двамата новоизбрани съпредседатели на групата на патриотите, разгласи, че водачът на партията Красимир Каракачанов няма да успее да взе участие в политическия съвет, тъй като ще бъде отвън София поради ангажимент.
Решенията на парламентарната група са безусловно законосъобразни. Те съставляват волята на болшинството и не е почтено да се криеш и да бягаш от действителността, а тя е такава. Мнозинството желае друго управление, което да работи, а не да се занимава със кавги от заран до вечер. Това е знак, който уверено сме дали към „ Атака “ и се надявам те да го схванат и да подходят градивно, акцентира той, представен от БГНЕС.
От НФСБ също обявиха, че водачът Валери Симеонов евентуално ще бъде възпрепятстван да взе участие в съвещанието. Според Валентин Касабов няма никакъв спор в това кой е отпред на парламентарната група.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР