Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев, бившият

...
Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев, бившият
Коментари Харесай

Асен Василев: След изборите няма да сме с ГЕРБ, освен ако не стане драстична промяна

Лидерите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев, някогашният министър председател Николай Денков и депутатът Никола Минчев посетиха Пловдив за открит диалог за " триумфите и грешките си " в Римския стадион.

Преди началото на събитието Асен Василев съобщи, че не чака на идващите избори да взаимодействат с ГЕРБ, в случай че там не стане  " извънредно трагична смяна ".

Денков регистрира свършеното по време на ръководството на постоянния кабинет, като максимален акцент постави върху нарасналите пенсии. 

Бившият финансов министър Асен Василев съобщи, че е учил по какъв начин да прави небогати страни - богати.

" Това, което побърква ГЕРБ и Движение за права и свободи е, че парите са записани в бюджета и не зависят от това дисциплиниран ли си на единия, или на другия ”, коментира той.

Кирил Петков сподели, че Политическа партия са влезнали с " чиста предумисъл " в политиката, за разлика от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Той разгласи, че Бойко Борисов и Делян Пеевски работят в цялостен синхрон.

Попитан за компроматите, които в последните седмици се насочват към ПП-ДБ, Асен Василев отговори, че всичко би трябвало да се потвърди.  " Ако има нещо, съдът би трябвало да ги осъди, в случай че няма нищо - въпросът е за какво се приказва с публицистите, а не пред съда ", съобщи Василев.

През това време водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се включи онлайн от среща с хвалещи го гласоподаватели в столичния регион " Подуяне ". Той съобщи, че някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова ще води кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за предварителните парламентарни избори.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР