Лидерите на ПП-ДБ се явиха в Президентството, за да приеме

...
Лидерите на ПП-ДБ се явиха в Президентството, за да приеме
Коментари Харесай

ПП-ДБ връщат втория мандат: Коалицията ГЕРБ-ДПС иска избори и това е резултат от тяхното желание

Лидерите на ПП-ДБ се явиха в Президентството, с цел да одобри и върне втория мандат на Румен Радев.

Очаква се обединението да откаже съставянето на ново държавно управление, откакто ГЕРБ към този момент ясно съобщи нежеланието си да води нови договаряния за ръководство.

" За мое голямо страдание първият мандат беше провален, тъй като сътрудниците от ГЕРБ-СДС не съблюдаваха своята спогодба. Във втория мандат, ние предлагаме акад. Николай Денков още веднъж, с ясното схващане, че дадохме втора опция на ГЕРБ да поправят грешката си и да не отиваме на избори. Но сътрудниците от ГЕРБ отхвърлиха. В този миг връчвам досието с ясното схващане, че тя ще бъде върната ", сподели Кирил Петков.

Румен Радев въпреки всичко връчи мандата на Николай Денков, като регистрира неговите опити да сформира държавно управление.

" В актуалното Народно събрание към този момент няма поддръжка нито за управническата стратегия, която приехме дружно с ГЕРБ преди 10 месеца, нито за промените, които в действителност стояха в основата за образуване на това ръководство. Коалицията ГЕРБ-ДПС желае избори и това е резултат от тяхното предпочитание. Преговорният развой беше извършен проформа, с ясното схващане, че страната би трябвало да бъде изпратена на избори. Има задоволително индикации за това изказване - представянето на несъгласуван състав на Министерския съвет, показване на несъгласувано съглашение, четири пъти преговорният екип на другата страна напускаше масата за договаряния ", сподели Николай Денков.

" Българските жители би трябвало да решат накъде ще вървим - единият вид е обратно, където рекетът беше естествена процедура, а всички трябваше да се помиряват. Постната пица беше главният метод за разискване на приходите на българите. Вторият вид е да продължим с европейския път на развиване на България, в който приходите се усилват, а бизнесът и хората могат да разчитат на поддръжка, когато се намират в затруднена обстановка ", сподели още Денков.

Очаквайте детайлности.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР