Лидерът във втория футболен ешалон ЦСКА 1948 ще се включи

...
Лидерът във втория футболен ешалон ЦСКА 1948 ще се включи
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се включва в благородната инициатива на Васо Пожарната

Лидерът във втория футболен ешалон ЦСКА 1948 ще се включи в благотворителната акция на своя прочут почитател Васил Бурановски, който ще нахрани 300 нуждаещи се точно на Велики четвъртък.

Изпълнителният шеф на клуба Добрин Гьонов, старши треньорът на тима Йордан Юруков, футболистите Крис Пешов и Александър Александров ще оказват помощ в раздаването на храната и спазването на реда.

" Радваме се, че редица наши почитатели - от София, Търговище, Враца, от Шотландия и под дърво и камък, ни потърсиха и подариха пари или предложиха да оказват помощ на място с непринуден труд. Всеки дошъл лев към този момент е предаден на уредниците. Готови сме да се включим във всяка една самодейност, която оказва помощ на нуждаещите се българи в тези тежки за всички нас дни.

В същото време молим всеки да съблюдава както напътствията на Щаба, воден от военачалник Мутафчийски, по този начин и тези за акцията в четвъртък ", оповестиха от клуба. Раздаването на храна стартира в 11:30 часа на 16 април в ресторанта на Бурановски " Бялата къща " до НДК на ул. " Шандор Петьофи " 57А. Подготвени са 300 опаковани за дома порции с първо, второ, великденско яйце и безвъзмездна маска за еднократна приложимост. С раздаването ще оказват помощ певицата Катя Близнакова и неповторимият шоумен Венци Мартинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР